Contacte

Dona a conèixer el teu negoci

A la revista, oferim diferents seccions destinades a un públic molt diferent, per tal de tenir el màxim de lectors possibles dins d’unes zones molt delimitades, com la secció de bellesa, motor, nens, llar, oci i restaurants etc…

El tiratge de 15.000 exemplars assegura més de 30.000 lectors mensuals, de les zones que són el motor econòmic de la comarca.

Publicitat a internet
Internet s’ha convertit en una eina imprescindible de el dia a dia de milions de persones. Aquestes passen moltes hores connectades des de l’ordinador o dispositius mòbils. Els agents publicitaris no volen renunciar a les altes possibilitats que aquest mitjà ofereix i, per això, aconsegueixen arribar a l’audiència gràcies als diferents formats d’anuncis i publicitat a Internet que es troben a la Xarxa: des dels més tradicionals, com el banner , a les últimes novetats, tots ells tenen un retorn de la inversió realment positiu. Nosaltres disposem diferents tipus de banner per als teus anuncis de publicitat.

Si vols donar a conèixer el teu negoci a la ciutat, ja sigui en un anunci, patrocinant una secció, banner o inclús escrivint els teus propis articles assessorant les persones amb els teus coneixements, posa’t en contacte amb nosaltres.

Vía Ronda 83 08100 Mollet del Vallès – Barcelona
mòbil- Whatsapp: 636023453