Política de privacitat

Titular del web (des d’ara Revista del Poble) és Josep Maria Bercha Codina amb NIE: X06917921G, correu electrònic: [email protected] i la finalitat del lloc és difondre la Revista del Poble offline i promocionar les seves ofertes de publicitat i campanyes de màrqueting tant offline com online.

Protecció de dades personals
Responsable del tractament

Dades de contacte del responsable: Josep Maria Berche Codina i correu electrònic: [email protected]

TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

Com exercitar els teus drets: Pots dirigir una comunicació a l’adreça de correu electrònic indicat a l’encapçalament d’aquest avís legal, incloent fotocòpia del teu DNI o un altre document identificatiu similar, per sol·licitar l’exercici dels drets següents:

Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: podràs preguntar si aquesta web està tractant les teves dades.
Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes) o supressió.
Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en el cas únicament seran conservats per Revista del Poble per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
Dret a oposar-se al tractament: Revista del Poble deixarà de tractar les dades en la forma que indiquis, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per una altra firma, Revista del Poble et facilitarà la portabilitat de les teves dades al nou responsable.

Models, formularis i més informació sobre els teus drets: Pàgina oficial de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control: Si consideres que hi ha un problema amb la forma en què Revista del Poble està manejant les teves dades, pots adreçar les teves reclamacions al responsable de seguretat de Revista del Poble (indicat a dalt) oa l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, la indicada en el cas d’Espanya.

Dret a l’oblit i accés a les teves dades personals

En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i / o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades en el Lloc Web. Només has d’enviar un correu electrònic a [email protected] i sol·licitar-ho.

Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió.

Dades dels subscriptors al feed per e-mail: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Dades dels subscriptors a la newsletter: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Dades d’usuaris enviats per Revista del Poble a pàgines i perfils en xarxes socials: Des que l’usuari ofereix el seu consentiment fins que ho retira.

Secret i seguretat de les dades

Revista del Poble es compromet en la utilització de les dades, a respectar la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat dels mateixos, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través dels formulari són veraces, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació de les mateixes. Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teva situació real, que està posada al dia i és exacta.

A més has de mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a Revista del Poble, o a tercers amb motiu de la utilització d’aquest.

Bretxes de seguretat

Revista del Poble adopta mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus, atacs de força bruta i injeccions de codi. No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant Revista del Poble no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.

No obstant això, Revista del Poble disposa d’un sistema de vigilància de seguretat actiu que informa de cada activitat dels usuaris i possibles bretxes en la seguretat de les dades dels usuaris.

En cas de detectar alguna escletxa, Revista del Poble es compromet a informar els usuaris en el termini màxim de 72 hores.

QUÈ INFORMACIÓ recaptem DELS USUARIS I PER QUÈ ELS UTILITZEM

Tots els serveis oferts en el lloc web Revista del Poble remeten a formularis de contacte, formularis de comentaris i subscripció a newsletter. Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb les finalitats indicades.

Tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.

Registre d’activitats de tractament de les dades

Web i hosting: Revista del Poble compta amb un xifrat SSL que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats en els servidors que Revista del Poble ha contractat SiteGround Spain S.L.

Dades recollides a través del web: Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers dels quals Revista del Poble és titular.

Ens arribarà la teva IP, que serà usada per comprovar l’origen del missatge a fi d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuen en el lloc web des de la mateixa IP), així com dades relatives al seu ISP.
Així mateix, podràs facilitar-nos les dades a través correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats en la secció de contacte.

Formulari de comentaris: A la web hi ha la possibilitat que els usuaris deixin comentaris a les publicacions del lloc. Hi ha una galeta que emmagatzema les dades facilitades per l’usuari perquè no hagi de tornar a introduir-los en cada nova visita ia més es recullen internament la direcció de correu electrònic, nom, web i l’adreça IP. Les dades estan emmagatzemats en els servidors de SiteGround Spain S.L.

Registre d’usuaris: No s’admeten excepte petició expressa.

Formularis de subscripció a Newsletter: Revista del Poble utilitza el servei d’enviament de newsletters (butlletins per correu electrònic) de Jetpack de l’Empresa Automattic, empresa ubicada a la Unió Europea, que emmagatzema les dades de correu electrònic, nom i acceptació de la subscripció . Pots anul·lar en qualsevol moment la subscripció al butlletí mitjançant un enllaç específic situat al fons de cada enviament que rebis

Correu electrònic: El nostre prestador de serveis de correu electrònic és Google, Inc, a través de Google Apps per a empreses.

Els articles de Revista del Poble poden incloure contingut incrustat (p.ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altra web.

Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, fer servir galetes, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teva interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment del teu interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aquesta web.

Altres serveis: Certs serveis prestats mitjançant el lloc web Revista del Poble poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Es fa indispensable la seva lectura i acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud del servei de què es tracti.

Finalitat i legitimació: La finalitat del tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-te la informació o serveis que ens demanis.

xarxes socials

Presència en xarxes: Revista del Poble compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.

Finalitat i legitimació: El tractament que Revista del Poble durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així doncs, Revista del Poble podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes i de prestar servei personalitzat d’atenció al client.

Extracció de dades: En cap cas Revista del Poble extraurà dades de les xarxes socials, llevat que s’obtingués puntual i expressament consentiment per a això.

Drets: Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, Revista del Poble t’ajudarà i aconsellarà amb aquesta finalitat en la mesura de les seves possibilitats.

Encarregats del tractament fora de la UE

Emmagatzematge i xifrat. Revista del Poble utilitza serveis d’emmagatzematge xifrat de Google Inc a través de Google Drive.

Correu electrònic. El servei de correu electrònic de Revista del Poble es presta usant els serveis de Google Inc. a través de Google Apps.

Xarxes Socials. Revista del Poble fa ús de les xarxes socials nord-americanes Facebook i Twitter, Linkedin, Google Plus, a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el Lloc Web sent en els seus servidors en els quals Revista del Poble tracta les dades que, a través d’elles, els usuaris, subscriptors o navegants lliuren Revista del Poble o comparteixen amb aquesta.

Sempre tindràs dret a l’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.

Des del moment en què et registres com a usuari en aquesta web, Revista del Poble té accés a: Nom d’usuari i correu electrònic, adreça IP.

En tot cas Revista del Poble es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, però informant, la presentació i configuració del lloc web com el present avís legal.

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L’accés i / o ús de Revista del Poble atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present avís legal en relació amb determinats serveis i continguts de Revista del Poble.

En la utilització de Revista del Poble l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de la web o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal Revista del Poble o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització de Revista del Poble.

POLÍTICA DE COOKIES

Què és una galeta?

Una galeta és un fitxer inofensiu que es descarrega al teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip.

Així, hi ha galetes que obtenen informació relacionada amb el nombre de pàgines visitades, la ciutat a la qual està assignada l’adreça IP des de la qual s’accedeix, el nombre de nous usuaris, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador, l’operador o el tipus de terminal des del qual es realitza la visita.

Què NO ÉS una galeta?

No és un virus, ni un troià, ni un cuc, ni spam, ni spyware, ni obre finestres pop-up.

Quina informació emmagatzema una galeta?

Les galetes no solen emmagatzemar informació sensible sobre tu, com targetes de crèdit o dades bancàries, fotografies, el DNI o informació personal, etc. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, etc.

El servidor web no et associa com a persona si no al teu navegador web. De fet, si navegues habitualment amb Internet Explorer i proves a navegar per la mateixa web amb Firefox o Chrome veuràs que el web no s’adona que ets la mateixa persona perquè en realitat està associant al navegador, no a la persona.

Què passa si desactivo les galetes?

Perquè entenguis l’abast que pot tenir desactivar les cookies et mostrem uns exemples:

No podràs compartir continguts d’aquesta web a Facebook, Twitter o qualsevol altra xarxa social.
El lloc web no podrà adaptar els continguts a les teves preferències personals, com sol passar en les botigues en línia.
No podràs accedir a l’àrea personal del web, com per exemple El meu compte, o El meu perfil o Les meves comandes.
Botigues en línia: Et serà impossible realitzar compres en línia, hauran de ser telefòniques o visitant la botiga física si és que disposa d’ella.
No serà possible personalitzar les preferències geogràfiques com a franja horària, divisa o idioma.
El lloc web no podrà realitzar analítiques web sobre visitants i trànsit a la web, el que dificultarà que el web sigui competitiva.
No podràs escriure al bloc, no podràs pujar fotos, publicar comentaris, valorar o puntuar continguts. El web tampoc podrà saber si ets un humà o una aplicació automatitzada que publica spam.
No es podrà mostrar publicitat sectoritzada, el que reduirà els ingressos publicitaris del web.
Totes les xarxes socials fan servir cookies, si les desactives no podràs utilitzar cap xarxa social.

Quins tipus de galetes hi ha?

Tipus de galetes segons l’entitat que gestioni l’equip o domini des d’on s’envien les cookies i tracti les dades que s’obtinguin, podem distingir:

Galetes pròpies: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari.
Galetes de tercers: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les cookies.

En el cas que les galetes siguin instal·lades des d’un equip o domini gestionat pel propi editor però la informació que es reculli mitjançant aquestes sigui gestionada per un tercer, no poden ser considerades com galetes pròpies.

cookie DART

Google, com a proveïdor associat, utilitza cookies per publicar anuncis en Revista del Poble .

Pots desactivar l’ús de la galeta DART del sistema d’anuncis de Google accedint al centre de privadesa de Google.

A més, els navegadors poden també permetre als usuaris veure i esborrar cookies individualment.

Disposes de més informació sobre les cookies a: Viquipèdia

Web Beacons

Aquest lloc pot albergar també web Beacons (també coneguts com a web bugs). Els web Beacons solen ser petites imatges d’un píxel per un píxel, visibles o invisibles col·locats dins del codi font de les pàgines web d’un lloc. Els web Beacons serveixen i s’utilitzen d’una forma similar a les cookies. A més, els web Beacons solen utilitzar-se per mesurar el trànsit d’usuaris que visiten una pàgina web i poder treure un patró dels usuaris d’un lloc.

Disposes de més informació sobre els web Beacons a: Viquipèdia

Galetes de tercers

En alguns casos, compartim informació sobre els visitants d’aquest lloc de forma anònima o agregada amb tercers com puguin ser anunciants, patrocinadors o auditors amb l’única finalitat de millorar els nostres serveis. Totes aquestes tasques de processament seran regulades segons les normes legals i es respectaran tots els seus drets en matèria de protecció de dades d’acord amb la regulació vigent.

Aquest lloc mesura el trànsit amb diferents solucions que poden utilitzar cookies o web beacons per analitzar el que succeeix a les nostres pàgines. Actualment utilitzem les següents solucions per al mesurament del trànsit d’aquest lloc. Pots veure més informació sobre la política de privacitat de cadascuna de les solucions utilitzades per a tal efecte:

Com utilitza Google les dades que recopila en els llocs web
Google (Analytics): Política de Privadesa de Google Analytics (si vols pots desactivar el seguiment d’Analytics mitjançant aquest complement per al navegador ofert per Google)

Aquest lloc pot albergar publicitat pròpia, d’afiliats, o de xarxes publicitàries. Aquesta publicitat es mostra mitjançant servidors publicitaris que també utilitzen cookies per mostrar continguts publicitaris afins als usuaris. Cadascun d’aquests servidors publicitaris disposa de la seva pròpia política de privacitat, que pot ser consultada en les seves pròpies pàgines web.
Quins tipus de cookies s’utilitzen en aquest lloc web?

En accedir al web Revista del Poble et vam informar que si segueixes navegant se’t s’instal·laran diverses galetes pròpies i de tercers corresponents a les analítiques del web (a tall d’exemple: Google Analytics o eines similars) per ajudar el lloc web a analitzar l’ ús que fas del lloc web i millorar la usabilitat del mateix, però en cap cas s’associen a dades que poguessin arribar a identificar-te. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de contingut.

Com a usuari, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació bloquejant aquestes cookies mitjançant la configuració apropiada del seu navegador. No obstant això, has de saber que si ho fas, aquest lloc pot no funcionar adequadament.

Per això és important que llegeixis la present política de cookies i comprenguis que si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració del teu navegador per ser avisat de la recepció de cookies en el teu dispositiu o desactivar si ho desitja la capacitat d’emmagatzemar aquestes cookies en el teu dispositiu.

Actualment aquest lloc web alberga publicitat de:

Google Adsense: Política de privacitat de Google Adsense – Termes i condicions – Polítiques del programa

També existeixen galetes corresponents a les xarxes socials que utilitza aquest web tenen les seves pròpies polítiques de galetes.

Cookie de Twitter, segons el que disposa la seva política de privacitat i ús de cookies.
Cookie de Facebook, segons el que disposa la seva política de galetes
Cookie de Google+ i Google Maps, segons el que disposa la seva pàgina sobre quin tipus de cookies utilitzen
Cookie de Gravatar, segons el que disposa la política de privacitat de l’empresa Automattic.

Com es gestionen les galetes?

Ja que les galetes són fitxers de text normals, es poden explorar amb la majoria d’editors de text o programes de processament de text. Pots fer clic a una galeta per obrir-la. A continuació, s’indica una llista d’enllaços sobre com veure cookies en diferents navegadors. Si utilitzes un altre navegador, consulteu la informació sobre galetes al navegador. Si utilitzes un telèfon mòbil, consulta el manual del dispositiu per obtenir més informació.

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer
Chrome: https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647&topic=14666&ctx=topic
Internet Explorer 8-10: http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/delete-manage-cookies
Safari: http://support.apple.com/kb/ph5042
Opera: http://help.opera.com/Windows/12.00/es-ES/cookies.html

Configuració de galetes per als navegadors més populars

A continuació t’indiquem com accedir a una galeta determinada del navegador Chrome. Nota: aquests passos poden variar en funció de la versió del navegador:

Vés a Configuració o Preferències mitjançant el menú Arxiu o bé clicant la icona de personalització que apareix a dalt a la dreta.
Veuràs diferents seccions, punxa l’opció Mostra opcions avançades.
Vés a Privadesa, Configuració de contingut.
Selecciona Totes les galetes i dades del lloc.
Apareixerà un llistat amb totes les galetes ordenades per domini. Perquè et sigui més fàcil trobar les galetes d’un determinat domini introdueixi parcialment o totalment la direcció al camp Cerca cookies.
Després de realitzar aquest filtre apareixeran en pantalla una o diverses línies amb les galetes del web sol·licitada. Ara només has de seleccionar-la i prémer la X per procedir a la seva eliminació.

Per accedir a la configuració de galetes del navegador Internet Explorer segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):

Vés a Eines, Opcions d’Internet
Fes clic a Privadesa.
Moveu el botó lliscant fins ajustar el nivell de privacitat que desitgis.

Per accedir a la configuració de galetes del navegador Firefox segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):

Vés a Opcions o Preferències segons el teu sistema operatiu.
Fes clic a Privadesa.
En Històric tria Utilitza una configuració personalitzada per l’historial.
Ara veuràs l’opció Accepta galetes, pots activar-la o desactivar-la segons les teves preferències.

Per accedir a la configuració de galetes del navegador Safari per a OSX segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):

Vés a Preferències, després Privadesa.
En aquest lloc veuràs l’opció Bloqueja galetes perquè ajusti el tipus de bloqueig que vols fer.

Per accedir a la configuració de galetes del navegador Safari per iOS segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):

Vés a Ajustos, després Safari.
Vés a Privadesa i Seguretat, veuràs l’opció Bloqueja galetes perquè ajusti el tipus de bloqueig que vols fer.

Per accedir a la configuració de galetes del navegador per a dispositius Android segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):

Executa el navegador i prem la tecla Menú, després Configuració.
Vés a Seguretat i privadesa, veuràs l’opció Accepta galetes perquè activi o desactivi la casella.

Per accedir a la configuració de galetes del navegador per a dispositius Windows Phone segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):

Obre Internet Explorer, després Més, després Configuració
Ara pots activar o desactivar la casella Permetre cookies.

aclariments addicionals

Ni aquest web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.
Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc d’efectuar el seu dret a eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels esmentats navegadors.
En alguns casos és necessari instal·lar cookies perquè el navegador no oblidi la teva decisió de no acceptació de les mateixes.
En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en els servidors als Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google no guarda la seva adreça IP. Google Inc és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea.
Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubtis a comunicar-te amb nosaltres a través de la secció de contacte.

RESPONSABILITAT LEGAL PEL CONTINGUT

Revista del Poble conté textos elaborats amb fins merament informatius o divulgatius que poden no reflectir l’estat actual de la legislació o la jurisprudència i que es refereixen a situacions generals pel que el seu contingut no pot ser aplicat mai per l’usuari a casos concrets.

Les opinions expressades en els mateixos no reflecteixen necessàriament els punts de vista de Revista del Poble.

El contingut dels articles publicats en Revista del Poble no pot ser considerat, en cap cas, substitutiu d’assessorament legal.

L’usuari no ha d’actuar sobre la base de la informació continguda en Revista del Poble sense recórrer prèviament al corresponent assessorament professional.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

Mitjançant aquestes Condicions Generals no es cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el portal Revista del Poble ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’Usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic, extracció , reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, llevat dels casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels corresponents drets.

L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, les imatges, els dissenys, programari, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos), material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims registrats, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya.

En el cas que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut en Revista del Poble, haurà de notificar aquesta circumstància indicant:

Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la present un tercer diferent de l’interessat.

Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació en Revista del Poble, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en què l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

QUÈ ESPEREM DELS USUARIS

L’accés i / o ús de Revista del Poble a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present avís legal, així com les condicions particulars que, si escau, el complementin , en relació amb determinats serveis i continguts de Revista del Poble .

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a Revista del Poble no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquest lloc web, es prohibeix:

La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars.
Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars.
La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

Enllaços Externs

Les pàgines del lloc web Revista del Poble proporcionen enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers la de fabricants o proveïdors.

L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços i conèixer els nostres productes, encara que Bisnis no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar a l’usuari per accés a aquests enllaços.

L’usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web al portal Revista del Poble haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita de Revista del Poble.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Revista del Poble i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de Revista del Poble dels seus continguts o serveis.

Altres condicions d’ús d’aquest lloc web

L’usuari es compromet a fer un ús diligent del lloc web i dels serveis accessibles des del mateix, amb total subjecció a la Llei, als bons costums i al present avís legal.

Així mateix, es compromet, llevat d’autorització prèvia, expressa i escrita de Revista del Poble a utilitzar la informació continguda en el lloc web, exclusivament per comoditat, no podent realitzar ni directament ni indirectament una explotació comercial dels continguts als quals té accés.

Aquest lloc emmagatzema un fitxer de dades relatives als comentaris enviats a aquest lloc. Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició mitjançant un enviament d’un correu electrònic a l’adreça [email protected]

Aquest lloc web conté enllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. Revista del Poble no garanteix ni es fa responsable del contingut que es reculli en aquests webs.

Excepte autorització expressa, prèvia i per escrit de Revista del Poble, queda terminantment prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, i en general qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest lloc web.

Queda terminantment prohibit realitzar, sense el previ consentiment de Revista del Poble qualsevol manipulació o alteració d’aquest lloc web. Conseqüentment, Revista del Poble assumirà cap responsabilitat derivada, o que pogués derivar-se, d’aquesta alteració o manipulació per tercers.

Exercici de drets ARCO

Podràs exercitar, respecte de les dades obtingudes, els drets reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició. Per això t’informo que podràs exercir aquests drets mitjançant sol·licitud escrita i signada que podrà enviar, juntament amb fotocòpia del teu DNI o document identificatius equivalent, al correu electrònic, adjuntat fotocòpia de DNI a: [email protected] Abans dels 10 dies respondrem a la teva sol·licitud per confirmar-te la execució del dret que hagis sol·licitat exercir.

Exclusió de garanties i responsabilitat

Revista del Poble no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de:

La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web o dels seus serveis i continguts;
L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts;
L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web.

Revista del Poble no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

Plataforma Europea de resolució de litigis en línia

La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línia

Llei aplicable i jurisdicció

Amb caràcter general les relacions entre Revista del Poble amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
Sempre estarem localitzables: [email protected]

La nostra política de privacitat descriu com recollim, guardem o utilitzem la informació que recaptem a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc. És important que entengui que informació recollim i com la utilitzem ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació la nostra política de privacitat.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Revista del Poble, en la forma i per a les finalitats indicades en la present política de privacitat.

correus comercials

D’acord amb la legislació vigent, Revista del Poble no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut en Revista del Poble, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre la nostra Newsletter / butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.