La Revista

La Revista del Poble va sortir el 2012 i des de llavors s’ha convertit en la revista gratuïta d’informació de lleure i cultura més llegida a la comarca.

Entre els seus continguts destaquen les notícies culturals més destacades i les seccions monogràfiques de llar i decoració, motor, el racó dels nens, salut i bellesa o la d’oci i restaurants.

Els seus continguts, la qualitat de l’edició i la tirada, diferencien i posicionen la Revista del Poble com la millor revista gratuïta de la comarca.

Amb una tirada de 15.000 exemplars mensuals a tot color que es distribueixen en més de 200 punts de les comarques del Vallès Oriental i Occidental, sent la revista gratuïta mensual que arriba a més poblacions del Vallès.

L’aposta per la informació de proximitat i de qualitat, amb una imatge actual i acurada i la varietat de serveis comercials que inclou dins les seves pàgines, han consolidat la revista.

A més a més des del 2016 comptem amb la nova web que complementa tots els serveis que oferim i ajuda a la difusió de les notícies, col·laboradors i comerços que confien en La Revista del Poble com el mitjà de referència de la comarca.

Col-laboradors:

Adolf García

Albert Baldó

Manuel López

Roger García